URSAPHARM:
Facebook Twitter Google+

 

Firma

Wie zijn we ?

URSAPHARM Benelux BV

URSAPHARM Benelux is de dochteronderneming van het internationaal opererende moederbedrijf URSAPHARM Arzneimittel GmbH te Saarbrücken. URSAPHARM Benelux BV is sinds 2003 gevestigd in Helmond.

URSAPHARM Arzneimittel GmbH is een Duits farmaceutisch bedrijf dat in 1974 werd opgericht met familiekapitaal.

Ver weg van de onrust van de beurswereld, ontwikkelt URSAPHARM Arzneimittel GmbH vernieuwende farmaceutische receptplichtige geneesmiddelen en zelfzorgmiddelen (OTC). Ondertussen is URSAPHARM Arzneimittel in Duitsland uitgegroeid tot marktleider op het gebied van ontwikkeling, productie en kwaliteitscontrole van therapeutische producten, met een specifieke focus op de oogheelkunde.

De voornaamste missie van URSAPHARM is het optimaal comfort , de duurzaamheid en de veiligheid van zijn producten af te stemmen op het welzijn van de patiënten.

Daarom heeft URSAPHARM ervoor gekozen om alleen nog oogdruppels en/of oogzalven te produceren zonder schadelijke conserveringsmiddelen en fosfaten.

URSAPHARM heeft zich onderscheiden door als eerste farmaceut oogdruppels te produceren in een Multi-doseersysteem (COMOD®-Systeem), waardoor conserveringsmiddelen niet meer nodig zijn. Daardoor zijn de oogdruppels extra veilig voor alle patiënten.