Bedrijf

Nieuws

Ontdek de laatste updates van producten, informatie en actualiteiten van URSAPHARM Arzneimittel GmbH of bekijk de laatste onderzoeksresultaten. Wij informeren u permanent over de innovaties en ontwikkelingen binnen de onderneming.

50-jarig jubileum

Dit jaar markeert een bijzondere mijlpaal voor URSAPHARM, want we vieren ons 50-jarig jubileum! Al een halve eeuw staat de naam URSAPHARM synoniem voor de consistente omzetting van innovatieve farmaceutische concepten in succesvolle geneesmiddelen en medische hulpmiddelen, met een bijzondere focus op oogzorg. We zijn dankbaar voor de steun en het vertrouwen van onze klanten, […]

Meer weten

Exclusieve wereldpremière van het Virtual Reality experiment van URSAPHARM tijdens de AAD 2017

Op 13/03/2017 presenteerde URSAPHARM tijdens de opening van het jaarlijkse congres van de oogheelkunde in Düsseldorf voor de eerste keer en als exclusiviteit de toepassing van de “Eye-Explorer Virtual Reality”.

Meer weten

URSAPHARM wordt de EYE CARE partner van FC Bayern München

Tijdens de persconferentie van 16/08/2017 in München kondigde URSAPHARM Arzneimittel GmbH de nieuwe gouden samenwerking met FC Bayern München aan. Dominik Holzer, adjunct-directeur, Christian Krensel, hoofd Marketing & Distributie, alsmede Karl-Heinz Rummenigge en Andreas Jung, leden van het algemeen bestuur van FC Bayern, beantwoordden de talrijke vragen van de journalisten.

Meer weten