Systeem en ontwikkeling

Planning, uitvoering en productie – op het hoogste niveau

In een farmaceutisch bedrijf als URSAPHARM houdt zelfs de planning van de productie-installaties zich aan de meest strenge geldende internationale standaards. De compromisloze uitvoering hiervan tot aan de ingebruikname voldoen aan de normen van de nationale regelgeving, maar ook aan de eisen van de partners buiten de Europese Unie. Onze hoogopgeleide medewerkers verzekeren zich er van dat onze uiterst moderne productie-installaties geneesmiddelen en medische hulpmiddelen van uitstekende kwaliteit en met een optimale werkzaamheid produceren. Hun kennis en jarenlange ervaring op het gebied van ontwikkeling, productie en controle van de preparaten vormen de basis van uitstekende productieresultaten.

In de cleanrooms van URSAPHARM, die conform de cGMP (huidige goede praktijken voor productie) zijn, worden steriele, vloeibare en halfvaste Galenische vormen producten geproduceerd, zoals oogdruppels, ophtalmologische zalven en neussprays. Verder maken ook de geneesmiddelen in vaste vorm, zoals tabletten, filmomhulde tabletten en capsules deel uit van het brede productspectrum van URSAPHARM, die tevens aan de geldende BPF-regels beantwoorden.

Het hoge niveau van URSAPHARM op het gebied van standaards in alle sectoren van de onderneming wordt gedocumenteerd door een groot aantal audits en inspecties die met succes geleid zijn door de nationale en internationale autoriteiten, aangemelde instanties en tot slot de cliënten waar URSAPHARM voor werkt. Enkele voorbeelden:

  • DIN EN ISO : 9001:2008
  • DIN EN ISO 13485:2012+AC:2012
  • EU-standaard BPF/cGMP